logo vandaal 88x50 1

Toto prohlášení o souborech cookie bylo naposledy aktualizováno 1. 1. 1970 a vztahuje se na občany Evropského hospodářského prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky https://vandaal.cz (dále jen "webové stránky") používají soubory cookie a další související technologie (pro pohodlí jsou všechny technologie označovány jako "cookies"). Cookies jsou také umístěny třetími stranami, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našich webových stránkách.

2. What are cookies?

Cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami této webové stránky a uložen vaším prohlížečem na pevném disku vašeho počítače nebo jiného zařízení. Informace v něm uložené mohou být vráceny na naše servery nebo na servery příslušných třetích stran během vaši další návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je kus programového kódu, který se používá, aby naše webové stránky fungovat správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je webový maják?

Webový maják (nebo pixeltag) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás uložena pomocí webových majáků.

5. Souhlas

Když navštívíte naše webové stránky poprvé, ukážeme vám pop-up s vysvětlením cookies. Jakmile kliknete na "All cookies", souhlasíte s tím, že použijete všechny soubory cookie a moduly plug-in, jak je popsáno v prohlášení o souborech cookie. Používání souborů cookie můžete zakázat prostřednictvím svého prohlížeče, ale vezměte prosím na vědomí, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

6. Cookies

6.1 Technické nebo funkční cookies

Některé soubory cookie zajišťují, že některé části webových stránek fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstanou známy. Umístěním funkčních souborů cookie vám usnadníme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte opakovaně zadávat stejné informace při návštěvě našich webových stránek a například položky zůstávají ve vašem nákupním košíku, dokud nedokončíte objednávku. Tyto soubory cookie můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

6.2 Analytické cookies

Analytické soubory cookie používáme k optimalizaci používání webových stránek pro naše uživatele. S těmito analytickými cookies získáme přehled o používání našich webových stránek. We ask your permission to place analytical cookies.

6.3 Reklamní cookies

Na této webové stránce nepoužíváme žádné reklamní cookies.

6.4 Tlačítka sociálních médií

Na našich webových stránkách jsme na sociálních sítích jako Facebook zahrnuli tlačítka pro Facebook na podporu webových stránek (např. "To se mi líbí", "Pin") nebo sdílení (např. Tato tlačítka fungují pomocí částí kódu pocházejících z Facebook samotných. Tento kód umístí cookies. Tato tlačítka sociálních médií také mohou ukládat a zpracovávat určité informace, takže vám může být zobrazena personalizovaná reklama.

Přečtěte si prosím prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookie. Data, která jsou načtena, jsou co nejvíce anonymizována. Facebook is located in the United States.

7. Umístěné soubory cookie

Google Analytics

Google Analytics používáme pro website statistics. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Statistics (anonymous)
_ga2 yearsStore a unique user ID
_gid1 dayCount and track pageviews
_gat1 minuteFilter requests from bots
Sdílení

Další informace naleznete v Google Analytics Zásady ochrany osobních údajů .

Automattic

Automattic používáme pro website development. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Statistics
tk_aisessionStore a unique user ID
Sdílení

Další informace naleznete v Automattic Zásady ochrany osobních údajů .

Google Analytics Dashboard for WP

Google Analytics Dashboard for WP používáme pro website statistics. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Statistics (anonymous)
gadwp_wg_default_swmetric1 year
Statistics
gadwp_wg_default_metric1 monthCount and track pageviews
gadwp_wg_default_dimension1 year
Sdílení

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

WooCommerce

WooCommerce používáme pro webshop management. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Functional
woocommerce_items_in_cartsession
woocommerce_cart_hash1 dayStore items in shopping cart
wp_woocommerce_session_*sessionStore performed actions on the website
wc_cart_hash_*sessionStore items in shopping cart
wc_cart_createdsessionStore performed actions on the website
wc_fragments_*persistent
Sdílení

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Google Fonts

Google Fonts používáme pro display of webfonts. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Marketing/Tracking
Google Fonts APInoneRequest user IP address
Sdílení

Další informace naleznete v Google Fonts Zásady ochrany osobních údajů .

YouTube

YouTube používáme pro video display. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Marketing/Tracking
GPSsessionStore location data
Functional
VISITOR_INFO1_LIVE6 monthsEstimate bandwidth
Statistics
YSCsessionStore a unique user ID
PREF1 yearTrack visits across websites
Sdílení

Další informace naleznete v YouTube Zásady ochrany osobních údajů .

PayPal

PayPal používáme pro payment processing. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Functional
paypalpersistentPrevent fraud
__paypal_storage__persistentStore account details
Sdílení

Další informace naleznete v PayPal Zásady ochrany osobních údajů .

Facebook

Facebook používáme pro display of recent social posts and/or social share buttons. Více informací

JménoUchováváníFunkce
Marketing/Tracking
actppresence1 yearManage ad display frequency
fbm_1 yearStore account details
_fbc2 yearsStores last visit
fbm_*1 yearStore account details
xs3 monthsStore a unique session ID
fr3 monthsAd delivery
_fbp3 monthsTrack visits across websites
datr2 yearsPrevent fraud
sb2 yearsStore browser details
*_fbm_1 yearStore account details
Functional
wd1 weekDetermine screen resolution
act90 daysKeep users logged in
c_user90 daysStore a unique user ID
csm90 daysPrevent fraud
presencesessionTrack if the browser tab is active
Sdílení

Další informace naleznete v Facebook Zásady ochrany osobních údajů .

Miscellaneous

JménoUchováváníFunkce
Purpose pending investigation
cerber_groove
cerber_groove_x_sECa62eRBZoQq7DIuWcNYg9bM
wistia-video-progress-z1qxl7s2zn
wistia-video-progress-fj42vucf99
wistia-video-progress-7seqacq2ol
undefined
wistia-video-progress-j042jylrre
wistia
loglevel
wistia-video-progress-95z0cb0yxb
wistia-video-progress-9m1zg8p5wc
persist:hs-beacon-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
wistia-video-progress-803tlui8oi
wistia-video-progress-frwm2xrksl
persist:hs-beacon-message-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
wistia-video-progress-09kolaz9o0
complianz_consent_status7 days
Sdílení

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Máte následující práva týkající se vašich osobních údajů:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s ním stane a jak dlouho budou uchovávány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup ke svým osobním údajům, které známe.
  • Právo na opravu: máte právo doplnit, opravit, vymazat nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám dáte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat své osobní údaje vymazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo požadovat od správce všechny vaše osobní údaje a předat je v plném rozsahu jinému správci.
  • Právo vznést námitku: Můžete vznést námitku proti zpracování vašich údajů. Dodržujeme to, pokud neexistují oprávněné důvody pro zpracování.

Chcete-li tato práva uplatnit, kontaktujte nás. V dolní části tohoto prohlášení o souborech cookie naleznete kontaktní údaje. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom je od vás slyšeli, ale máte také právo podat stížnost dozorovému úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění souborů cookie

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně odstranit soubory cookie. Můžete také určit, že některé soubory cookie nemusí být uloženy. Další možností je změnit nastavení vašeho internetového prohlížeče tak, aby se při každém umístění souboru cookie zobrazila informační zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v pokynech v části Nápověda ve vašem prohlížeči.

Vezměte prosím na vědomí, že naše webové stránky nemusí fungovat správně, pokud jsou všechny soubory cookie zakázány. Pokud soubory cookie ve svém prohlížeči smažete, budou po vašem souhlasu znovu umístěny, až opět navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookie a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Dalibor Novák
Riegrova 11, 741 01 Nový Jičín
Czech Republic
Website: https://vandaal.cz
Email: fany@vandaal.cz
Kontaktní telefon: 733479090

 Aktuální stav: Udělen souhlasAktuální stav: Zakázáno

Naše Zásady ochrany osobních údajů byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 5. 2. 2020

Hledáte správce svého webu?

Neváhejte mne kontaktovat a dohodnout spolupráci. Rád se postarám o váš web či shop, ať už jde o aktualizace systému, jeho úpravy či udržování aktuálního obsahu.
KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram